14 timmar och 97 mil

I går fick jag sluta en halvtimme tidigare från jobbet. Hade en massa saker jag skulle hinna med innana jag kunde släcka lampan. Jag parkerade bilen och såg att Gustafs bjässe stod parkerad på samma gata...han öppnade dörren och Tina kom och gav mig en bamsekram..... Vi snackade en stund men Gustaf skulle hälsa på mamma och jag skulle hem och packa till resan.

Jag kom hem och skulle börja packa, är inte så lätt fast man har åkta i 10 år innan :P Efter en massa spring i trappan och en del skrikande så kom jag iväg igen. Körde hem till Intan, Totto och lilla Skurre. Skulle lämna lite filmer som jag lånat, eftersom jag aldrig vart där innan så blev det att jag fastande där fast jag igenteligen hade lite brott. Vi pratade lite om mina tankar om framtiden och lght. När jag väl kommit där ifrån skulle jag hem till mig och hämta/lämna lite prylar, var hemma hos Tina vid 20.30 och skulle vara hemma vid 22. När jag kom upp hade Tina precis stoppat in potatisen, vi provade nytt, Honung, olja och salt istället för grillkrydda som vi alltid har annars. Jag började steka kycklingen, vi kollade på Vänner <3 medans vi väntade på Gustaf. Mten var god och sällskapet var den bästa, saknar er redan :P Löjligt ju!!

Vi släckte lampan vid 00.00 och alarmet stog på 04.00, vi packade in oss i bilden och kom i väg 05.15. Efter 14 timmar, 97 mil kom vi fram vid 19.00 tiden. Skålade med en Mümmelmann, har nu ätit och kommit i årdning. Ska nu joina papporna och Emma i saunan =D




Stannade till vid en sjö och åt lite.



Tallen som ser ut som en svamp, kör vi förbi varje år!



Skåååål


Ha en bra vecka, för det ska jag ha!! =D



Kommentarer
Postat av: Tina

Myspys. Saknar dig med vännen <3

Är nästan töntigt ;)

2010-02-07 @ 12:40:42
URL: http://blablablarock.blogg.se/
Postat av: Mallan

Eller hur!! <3

2010-02-07 @ 13:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0