Upp på korset ska han.... =o

De som vill får klä ut sig! Gissa vem som hoppade på idén direkt, jo JAG!
Tycker det är sjukt kul att klä ut mig, iallafall när man blir nöjd med det.
Barnen blev possetivt överraksade och tyckte att jag blev väldigt fin =)
Den ända pedgogen som hade klätt ut sig mer än jag hade stoppat tre fjädrar i huvudet, mycket fiffigt =P
Aedan var det till att måla ägg, måla och måla. Fröknarna hade kommit fram till att det var smidigaste = går fortast och är inte så kladdigt är att rita på äggen med färgpennor. Blev mycket fina ägga, vissa ritade figurer medans vissa kladde på massa färger bara för att det skulle ha gjort något på ägget. Sedan blev det äggrullning med den Gröna gruppen, godis och Under hökens vingar kom. Var en mycket lycakd dagoch alla barn var delaktiga och tyckte det var kul! På eftermiddagen, på fritids blev det filmvisning: En natt på museumet!

Fick sluta lite tidigare som vanligt =) Skulle träffa Emma efter jobbet men eftersom jag slutade tidigare fick jag vänta, gick och tittade lite på Åhléns en stund. Skickade ett sms om att jag kommit, efter en stund ropade hon mitt namn och kom viftande på brevet som jag hade hos Birgitta.

E - Vad gör du här??
M - Vi skulle ju leka efter jobbet det sa du ju själv!! =(
E- Oj, förlåt! Just det ja =D

När vi kom hem fick jag se hennes nya dator som fått i födelseprisent! När jag sa att nu får vi hitta på något hade hon redan börjat sätta på Paradishotel, så fick sätta mig och titta på det.....det är rätt kul men så meningslöst!!

Kom på att jag ville göra påskris med barnen på jobbet i morgon och eftersom jag var nära Aleskogen nu gick jag en runda för att plocka lite ris till i morgon. Tanken är att man smetar på tapetklister på kvisten och sedan strö man på pappersbitar i olika färger så blir det jättefint! Gjorde jag på dagis när jag var liten som pappa hade stående på sitt gamla kontor när det var nera i vår källare, där av idén =)

Blev Café idag oxå, ville ju träffa Ewe..... Hon blev glass överaskade när hon fick syn på mig och Emma. Men var dock upptagen med att snacka med Oscar så hon försvann ett tag. Sedan när hon väl kom och joinade så var jag lite klägng och så på något vänster så trodde hon att jag sa att on hade damp, då bitchslappade hon mig (inte speciellt hårt) och då fick jag ryck och blev sur. Man gör inte så, man slår inte någon i ansiktet så där!!! Blev sur och gick där ifrån, efter en lång stund kom hon och bad om förlåtelse, fölät henne men är fortfarande lite småirreterad på henne för det är INTE okej!!






                           


Våren knackar på

kom sent till jobbet idag igen =S Måste värkligen skärpa mig, att gå upp i tid och inte vara sådan tidsoptemist!!
Har vart en skön dag på jobbet idag, den gick fort! Skolgården var i stort sätt helt torr idag. Ingen stor sjö som är helt omotståndlig för barnen... Satt i solen och gottade mig med barnen, byggde bla sanslott och försökte minska på den snöhög som finns!

Tanken var att jag skulle träffa Hultan och Madde utanför Team Sportia 16.15, var där 20 över och ingen var där. Då kom följdfrågan, skulle vi ses på flygstaden eller i stan? Flygstaden såklart fick jag som svar :S ups, stod i stan och de på flygstaden...Men de sa vi ju på träningen sist.....Jag kanske ska börja lyssna när folk pratar med mig, så slipper jag hamna i dessa sitiationer!!

Gick hem och satte mig ute på gården och läste min bok, 25 min i solen. Njöt fullt ut när jag satt där med boken i handen och fåglarna som kvittrade i takt med grannarna som pratade. var en aning att konsentrera sig på boken :P 
Sedan var det fotbollsträning, var så kul sist när jag tränade med Halmia så jag bestämde mig för att träna med dem idag oxå!! Men ska inte byta, trivs i Alet.

Nu blir det näsan ner i boken och sedan nanna kudden!! 

                                      


I better keep on walking

Vaknade vid 6 tiden i morse, alldelses för tidigt för att gå upp så somnade om. Då vaknade jag 07.45 i stället, en kvart innan jag börja. Så det blev på med kläderna och frukost på jobbet =P
Dagen på jobbet var bra, lugn och Påskpyssel.

Hem och duscha, men pratade med Emma en stund. Var kul att prata med henne, längtar till på fredag då hon kommer hem! Sedan kom Frida och vi gick till Kina Box och köpte en varsin fyra små rätter, mums och mätt blev man! Kollade på Crossroads medan vi väntade på att Tina skulle komma. Då blev det Alllt för min syster och lite småprat, mysigt mysigt!

Är riktigt trött och ska sova nu, börjar jobba 06.30 i morgon bitt. Slutar ju 14.30 så klagar inte, efter jobbet blir det Team sportia med Hultan och Madde, Här ska det shoppas träningskläder och överdragsställ =) Ska kolla iallafall på  vad det finns för något!

Helgen är full med planer, Fredag blir det emma hela dagen. hon kommer hem från Oslo och på kvällen har hon matbjuding, senare på kvällen blir det utgångn för mig varesig de andra följer med eller ej. Ska träffa tjejerna som har tjejkväll utan mig eftersom jag ska vara med Emma. Sedan på lördag har fidde P fest och då blir det änu mer Partey =) Sedan på söndag är det tränings match mot Simlångsdalen =P

Natti Natti

                                                 

Love your body

Dagen har vart riktigt bra, vaknade rätt tidigt pigg och något så där redo att gå upp. Men när man tittar på klockan så känns sängen plöttligt lite skönare än vad den var för nån sekund sedan :P Men kom upp i bra tid så han tillochmed sminka mig lite idag. Kom i tid till jobbet :O haha
Det var 5 st ban borta idag så har vart en skön dag! Vi gick till Plåtkyrkan och va på Påskvandring, lyssnade på hur det gick till när Jesus dog på korset. Fick höra icke talande flickan sjunga idag =D fick värsta lyckoruset när jag hörde hennes röst!

Efter jobbet blev det kladdkaka och besök av föräldrarna =) Trevligt trevlig, de tjatade visserligen en del om att ta ansvar och om hur viktigta saker är, man måste ta tag i vissa saker på en gång fast det inte är så roligt!!

Eftersom Ewe inte kunde komma och leka så målade jag istället, blev en till tavla till Love your body serien! Har målat en tjej i päronform och ett päron jämte, sedan en tjej i timmglasform med ett timmglas jämte (snarare lite bakom) och nu har jag målat en tjej med en väldigt rak kroppsform och smal, jämte har jag målat en vandrande pinne =) Kul och hyfsat bra blev den!

Älskar min bästaste Sessa!

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely, I'll follow you
When the stars go blue


Tankar:
Blir så lätt att jämföra sig med andra, speciellt med sina syskon. Jag är äldst och störst syskonskaran och det blir lätt att jag tittar på mina yngre syskon och tänker på allt som kunde vart smalare osv
Men för att kunna älska ngon annan måste man älska sig själv så bestämde mig för att försöka med det. Fick idén att måla kvinliga kroppar i olika stolikar och former för att bevisa för mig själv att man/jag är vacker fast man inte ser ut som de tjejerna i tidningarna som har kroppar som 12 åringar.....!

Händer att jag känner mig änsam, ingen att hålla i handen när jag går på stan eller mysa med i soffan på kvällarna. Någon som säger, vad fin du är och smeker mig på kinden.
Ibland undrar jag om jag fastnar för någon bara för att han ser mig, händer att jag känner mig osäker på om det är personen jag tycker om eller om det är hans handlingar som jag fattar tycker för....
Jag mår i stor sätt alltid bra, är glad och possetiv och det är jag oxå förutom när jag är änsam och tankarna kommer fram. Jag är inte depp men änsam, och undrar när är det min tur? Klart att jag påvärkat det hela hur mitt kärleksliv har sätt ut men när man är 21 år inte har haft något förhållande undrar var som är "fel". väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.....eller?

Säker helt vanliga tankar hos en tjej i min ålder!?



                                                   
                                                      
   

  
                                     

Life´s a climb

Klart jag blev ledsen när jag fick reda på det! Men jag har tagit det ganska lätt faktist. Är bara glad att jag fått lära känna honom och att jag fått en grymt bra kompis! ( Man ska aldrig sluta hoppas, samtidigt som att man inte ska hoppas för mycket)

Har haft en händelserik helg, den började med att Moa, Cornelia, Tina och jag tog bilen och börja köra mot Borås för att överraska Becca..  Jag och Cornelia satt i baksätet och hade väldans kul.

M - Får jag kolla i din godispåse?
C - Visst får du det!
M- Får jag ta en bit oxå?
C - Hahaha klart du få!

Ofta man brukar fråga om man får kolla i påsen och sedan....okej, och så lämnar man tbx den. Nej det händer inte xD haha

Hände många roliga saker som vi skrattade glatt åt. När vi kom fram till Borås sa moa...

Mo - Nu hittar inte vi längre1
M - Det är lungt vi har Cornelia som GPS, inte Lill babas utan Cornelia :D

Vi parkerade utanför huset och gick upp för trapporna. Jag kunde knapt hålla mig för skratt när vi ringde på dörren, var så uppspelt och nyfiken på Beccas reaktion. Hon såg förvånad och sa: - Jag visste att det skulle hända något idag. och så släppte hon in oss och gav oss en varsin kram! =D
Följden av dagen blev en resa till Lager 157, Jag viste att jag inte skulle åka dit. Det slutade med att jag köpte två jeansleggins, en blus och en svart baströjja! Mycket nöjd med köpet fast det sved i plånboken.

Sedan bar det av till Maxi Stormaknad för att köpa kvällsmat, efter mycket om och män blev det sallad med kyckling till tina och Moa och någon fläskfilé-gryta med prässad potatis till Mig, Becca och Cornelia. Maten blev en succe och alla var nöjda med måltiden. Sedan fick vi nytt kompany, Johanna och Johanna kom på besök. Två trevliga prickar som varken jag, Tina och Moa socialeserade med så mycket med tyvär =P
Jag skulle ta tåget hem kl: 06:58 dagen efter så somnade vid 12.30, mycket nöjd med dagen som gått!
Jag lyckades ta mig till Halmstad och kom till matchen som jag åkte hem till! Vi vann med 5-0 mot Skogaby, första tränings matchen på sesongen!

Efter en helt okej match bar det iväg mot G-kås med lillsyster Hanna och Kusinen Sara. Mitt mål var att inte köpa några kläder eftersom jag redan hade spänderat några hundra dagen innnan, men  det lyckades jag inte med =P Blev ett par vanliga svarta leggins, ett linne och en blå "jeans"-shorta. Mycket nöjd med köpet visserligen, och så blev det lite annat pyssel oxå... Dagen slutade med pizza med pappa, lillsyster och kusinen tittande på Mellenium! 


Jag och mina påhitt xD







Tankar: När är det min tur att älskas?


 
                                                           

Mysfaktor

Tiden räcker inte till att blogga längre.....

Helgen var riktigt mys....

Först blev det UG, nu när jag fått nya kompisar så raggade jag dit några för att umgås och ha det mys... Jessica ringde också och kollade om jag skulle dit, så i stort sätt var det min förtjänst att vi var soppas många som vi var! :P    Det blev då, Jag, Ewe <3,Thim,  Ella, Maja, hennes kompis, Jessica, Ninnie, Elle och Filippa.   
Tog bussen upp med Jessica, gick inom Kärlekens pizzera för att köpa Kebabtallrik. Efter 20 min väntan tog vi följe till kyrkan med Filippa som hade kommit för att hämta hennes och Ninnies pizzor. Åt medans vi satt och vänta på de andra, tog inte lång tid innnan Maja och hennes kompis droppade in. Maja hade ramlat av sin häst så såg ut som hon hade bajsat på sig när hon kom gående xD sedan kom Ella och efter lite skvaller och tassel kom Ewe och Thim som hade ummgåts unde dagen xD hehe

Skrapbocking stod på schemat, skulle skrapp alite kort och antäckningsblock som sedan skulle säljas till något bra..... Ewe flippade ju ut så det tog en stund med lite hjälpa att få till den. Min blev dock väldigt fin ;) eller nått..
Var en riktig kul kväll och sedan sluatde med mys på andakten...Följde sedan Ewe hem, lovade Stor Ek att följa henne till dörren med tanke på att vi skulle gå! Det blev en mysig och lång promenad eftersom vi först följde Ella hem till en kompis och sedan inom mig för att visa min lght...därefter hem till henne :P

Men kvällen slutade inte där, kl:01.00 kom Gustaf och hämta mig....blev en film och lite mys innan vi kröp ner i sängen och fick för en gng skulle sova länge dagen efter :P
Blev till att hjälpa honom att städa köket, med tanke på att jag har stökat ner lika mycket som honom....sedan blev det en film och sedan cyklen hem för att packa inför kvällen! Gustafs kompis svåger tror jag det var äger en stuga som vi lånat =) Bastu och badtunna, inte illa.... Det var Gustaf, jag, Gabbe, Jonas, Tina och Jocke som skulle ha en myskväll mitt ute i skogen vi en sjö =)

När vi kom fram packade vi upp maten och killarna började kolla sig om kring. Vi tjejer började hacka grönsakerna till Tackosen vi skulle äta medan männen fick leka händiga... Maten blev god och det var kul att spela kort, men fy vad onykter jag blev, för onykter.....tyvär blev det ingen badtunna pgs att det var någon plugg som saknades och när Gustaf väl hade fått sitt hemmabygge att funka hade Jonas äldat upp all ved så vi kunde inte på vattnent varmt =(   Men det  blev en ljumen bastu i slutet av kvällen, blev dock inte så länge för min del... =/      Men sedan blev det sängen med trevligt sällskap och vaknade kruttorr i halsen, kollade på Magnus Järvheden och sedan somna om en stund. Kom upp vid 12.00, då blev det frukost och sedan hemfärd....

Söndagen gick åt att umgås med Ewe och sedan Gustaf...

Är nu för trött för att fortsätt apå veckan så säger nu Godnatt!!

Puss och Kram Kexchoklad

  




                                                           




RSS 2.0