Osterrike

Har nu gott forsta dagen i osterrike, vadret var daligt och det var ingen kul akning idag! Men fick aka med herrlaget idag och det ar ju en uppplevelse i sig. Det ar mycket fisande, rapande och prat om sex osv. Kul har man iallafall xD Blir inte mycket skrivande eftersom det inte har hant sa varst mycket, mest legat och vilat nar vi kom tbx till slottet. Suttit och lyssnat pa nar Lukas och Gustav spelat gitarr och sjungit :)   Ska nu ga och sova, vackning 07.15 i morgon bitti!!

Ses snart =D

Meningslöst

Sjuk som man är så får man stanna hemma, man vill ju inte komma till jobbet och smitta ner alla ungar som precis blivit friska från allt va de nu haft...... Plus att skona alla förskolelärare från att proppa i sig än massa vitperpparkon, så får stanna hemma! Fast jag inte känner av något av halsflussen idag, känns så meningslöst att vara hemma när man inte känner sig sjuk!!

Så har underhållt mig med att lägga in alla kläder som min underbara mamma har tvättat, både innan Åre och efter. Kanske ska börja använda tvättstugan som finns här igen....
och eftersom det har bildatas ett lager med damm på mina hyllor kände jag att det vara dags för att damma av i lght igen =P tur så är den ju inte så stor, vilket oxå är en nackdel och en fördel när det gäller städning. Det ser stökigt ut bara man lägger fram ett par byxor, som sedan leder till att man städar (plockar iårdning) oftare.

Tog en sväng till stan också för att lösa ut pengar och sedan kunna växla dem till Österrike, men det blev det inget med eftersom man skulle skicka iväg lappen som jag fått. Så det tar några dagar innan jag får dem in på kontot, så få ta från mitt sparkonto som har minnimerats något enormt sedan jag flyttade eftersom jag inte har så mycket inkomst. Räcker precis till hyran vilket är skönt.
Blev en kohl pencil, har lärt mig hur jag ska få mina ögon att se större ut =D

Kollade även på de två sista perioderna i matchen Sverige - Slovakien (Hockey)   Vilken tredje period, bra tempo men ändå slarvigheter som i andra....men det var kul att titta på! Slutade med 6-2 till Sverige och de är nu klara för semifinal =P

Dricker te och kollar på OS i Vancouver men ska byta till en film, Allt för min syster så förbereder mig för stora floder :P




                                                              

Femtonde Februari Tvåtusentio

Har precis suttit och kollat på Crossroads, nu sitter jag och längtar som bara den till i sommar när jag,Tina, Gabbe och Frida ska åka runt i Sverige och bara ha sjukt kul!! Åka på Sveriges gator och lyssna på hög musik och bara skratta så att våra liv kommer förlängas med 100 extra år!

Kom hem från Åre i Lördags, har haft en jättekul vecka... Fint väder och underbara backar! Bastu varje kväll med en cider i handen var inte fel det häller. Blev även en utekväll med syrran, det rolga var att vi tog den sista bussen in vid 20.15...var inne 20 min i för att vi skulle vara i god tid så vi skulle slippa stå i en allt för lång kö! Men så blev det inte, när vi kom fram var det helt dött och inte än jäkel var där. Vi gick in och frågade om man fick komma in, igenteligen inet eftersom de inte öppnar förens om 20 min men vi stannade och snckade med garderobstjejerna... När klockan närmade 21 fick vi gå ut för att inte särbehandla oss och killen som inte fick komma in. Stod ute i 5 min och sedan blev vi insläppta...kom till kassan för att betala och undra om vi skulle visa lägg men det skulle vi tydligen gjort hos vakten som bara släppt in oss. Tur var väl det eftersom vi senare fick reda av två killar aom hade fått dumpa sin ayngre kompisar för att det var 20 årsgräns =P Även om det fyllde 20 i år fick de inte, och Emma är ju bara 19 för hon fyller i Mars....Tur hade vi!! Fick se Erik Grönwall och Martin Stenmark oxå....Erik var såå bra medan Martin var tråkig och dålig!!!

Så kom man hem och blev sjuk över natten till Söndagen...trodde först att Jonas smittta mig men han är tydligen väldigt frisk så det var inte från honom... Hur kan jag då ha fått det, jag har ju knapt några mandla kvar sedan de oppererade bort dem när jag var ca 2 år gammal. Men tydligen finns det lite kvar av dem som lyckades bli sjuka =/ Blir man tött eller.... och jag som ska till Österrike på fredag, men som tur är sa doktorn att jag kommer blir frisk till dess om jag bara tar min pencilin och dricker mycket!

Nu blir det poppkorn och film...ska försöka att inte vara uppe allt för länge..... Får se hur det går!

I'm not a girl,
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between




 
                                                             


Utflykt med pappselapsen!

Var uppe till liftöppning idag oxå, nypisad backe med 10-15 cm pudersnö på, det är den bästa åkningen då! Dagen har vart helt underbar, fint väder och bra backar. Var ganska kallt i morse ioförsäg men med ändrade sig längre fram. Nu är det strålande solsken och ska ringa kusinerna och fråga om de vill med ut i stolsliften...

Ska bara berätta om min och pappas utflykt om vi begav oss på. Hade åkt sedan i morse och skulle ta oss hemmåt. Vi skulle ta ett annat håll som vi inte bruka ta och hade själva aldrig åkt där förut. Men man hade ju sätt att det var folk som hade åkt de hållet, även tjejer och killar i 14 års ålder. Så vad skulle kunna vänta oss mer än nästa backe....
Nej det var offpist och inte alls som vi tänkt oss, men vi åkte lite till för att kolla om man kunde komma till nästa backe eller komma ner till samma backe som vi kom ifrån. NEJ det kunde man inte, åkte fram till kanten för att kolla om man kunde ta ner sig på någtot vis, nja stupet var en aning för brant för att rulla ner! och tittade man åt andra hållet kunde man åka en bit  ner men sedan kom det spring och sedan kom nästa berg, kan kände rädslan spridas i kropen och var berädd på att klättra upp samma väg som vi kom. Men pappa körde ner en bit för att kolla om vi kunde kommaner längre ner. När han tog upp pistkartan trodde jag han skulle ringa efter en skoter som kunde hämta oss (önsketänkande) men vi såg att det var någon annan som hade åkt här innan och följde spåren, de hade ju kommit ner på något vis! Och det gjorde vi oxå, I´m a live ropade jag lite halvhögt när jag kom fram tillbaka till backen =P och nu när vi vet hur det ser och hur vi kommer ner så kan både jag och pappa tänka oss att åka dit igen, men när man bara ser dödsgropar överallt och inte vart där innan blir man lite skakis!!

När vi åkte en bit ner för att kolla över kanten fick vi krypa tbx en bit....



Emma och Hanna hoppade lite i morse oxå!!


Hannas ser ju coolast ut, men har ju lite förtur i och med att hennes
fötter sitter ihop.











Livet leker!

Gick upp vid 08.00 tiden för att var i tid till öppningen av liftarna. Emma var ju klart den första som stälde sig i liften när de öppnade. Men shit vad det är underbart att åka skidor i nypistade backar. Det är livet ska jag säga er, är så sjukt glad för att jag har den turen att få åka skidor med min familj varje år! Solen skiner, backarna är underbara och amn känner sig bara så levande!!   

Har nu planer för alla <3-ans dag. Ska äta mat med Erika och Tina, ska blir riktigt mysigt!!!

14 timmar och 97 mil

I går fick jag sluta en halvtimme tidigare från jobbet. Hade en massa saker jag skulle hinna med innana jag kunde släcka lampan. Jag parkerade bilen och såg att Gustafs bjässe stod parkerad på samma gata...han öppnade dörren och Tina kom och gav mig en bamsekram..... Vi snackade en stund men Gustaf skulle hälsa på mamma och jag skulle hem och packa till resan.

Jag kom hem och skulle börja packa, är inte så lätt fast man har åkta i 10 år innan :P Efter en massa spring i trappan och en del skrikande så kom jag iväg igen. Körde hem till Intan, Totto och lilla Skurre. Skulle lämna lite filmer som jag lånat, eftersom jag aldrig vart där innan så blev det att jag fastande där fast jag igenteligen hade lite brott. Vi pratade lite om mina tankar om framtiden och lght. När jag väl kommit där ifrån skulle jag hem till mig och hämta/lämna lite prylar, var hemma hos Tina vid 20.30 och skulle vara hemma vid 22. När jag kom upp hade Tina precis stoppat in potatisen, vi provade nytt, Honung, olja och salt istället för grillkrydda som vi alltid har annars. Jag började steka kycklingen, vi kollade på Vänner <3 medans vi väntade på Gustaf. Mten var god och sällskapet var den bästa, saknar er redan :P Löjligt ju!!

Vi släckte lampan vid 00.00 och alarmet stog på 04.00, vi packade in oss i bilden och kom i väg 05.15. Efter 14 timmar, 97 mil kom vi fram vid 19.00 tiden. Skålade med en Mümmelmann, har nu ätit och kommit i årdning. Ska nu joina papporna och Emma i saunan =D




Stannade till vid en sjö och åt lite.



Tallen som ser ut som en svamp, kör vi förbi varje år!



Skåååål


Ha en bra vecka, för det ska jag ha!! =D



Klockan är 22:47 och alarmet står på 05.00

Dagen börjar med att ringa ner Tina för att hjälpa mig med att få iväg bilen som satt fast =(
Kom iäg men 20 min sent och fröknarna frågade inte äns varför jag var sen...
dagen var hyfsat lugn på jobbet idag, fick dock ett hyllplan i huvudet! Gjorde ont!!

När jag pakerat bilen ser jag att Gustaf kommer med sin bjässe till bil Xd väntade på honom och så gick vi upp till Tina tillsammans...vi snackade lite och kolade sedan på Fucking Åmål. Sedan drog det av till hockyn, Hamers mot Kungälv. Förlust med 3-5, var en riktig hård och spännande match som jag och Tina delade med Jocke och Aida.

När vi skulle försöka parkera bilen igen så varnade jag Tina att bilen kommer att fastna men varför lyssna på mig för som har lyckats köra fast den två gng innan!!! 30 min efter fösök att få bort den med knuffar och skockning så får vi änteligen bort den. Då lägger vi ytterligare 15 min på att fixa så att vi kan få den parkeringsplats vi behöver så att jag kan komma iväg imon. och det hämska är ju att jag ska gå upp 05.30 för att jag börja 06.30, ska öppna imorgon!

Sitter nu och äter ärtsoppa och bröd som är gudomligt gott, har vart hungrig sedan 18.30.....
God natt hoppas jag kommer upp i morgon!!

                                            



                                                                

Klockan är FÖR mycket!!

Är otroligt trött och borde gott och lagt mig för en timme sedan. Har haft en hätlig dag, åt fruckost med Tina och en bra men aktiv dag på jobbet. Träningen gick bra och roligt var det! Kollar nu på Hannah Montana och Tina sitter vi sin dator och skriver rent inteljuven till matchbladet....trivs här med henne.

Tänk igenom det innan du bestämmer dig, borde göra en lista med possetiv och negativa anledninga varför jag ska och inte ska flytta ihop med mina små änglar <3




___________________________________________________________________________________

Är det fel att känna att man ibland få för lite tbx?
Nu i helgen har jag känt mig uppskattad för att inte ha gjort ett skit. Komentarer som hur bra, grym och bäst jag är! Det ända jag gjorde var att erbjuda vänliga och vanliga tjänster som inte alls är konstigt. Han har fått mig att känna mig uppskattad vilket gör mig väldigt glad!

Men ibland känner jag att jag är för snäll och får inget tbx, kanske är det jag som inte ser det jag få i gengälld? Har ett begär av att få bekräftelse på att jag är duktig och bra, som grundats på dåligt självförtroende! Kan ibland börja massera en person bara för att höra att jag är duktig på det men självklart gör jag det oxå för att den personen ska få det skönt! Men saken är den att det är ALDRIG någon som spontat ger mig en härlig massage utan att få något tbx, eller ge mig en stor gosig kram som jag själv är expert på =P
Eller om jag säger eller gör något oväntat och får ofta komentaren: - Jag som trodde du var snäll! Eller - Men malin sånt säger väl inte du?     Att man tar för givet att jag alltid ska vara snäll och duktig! Det är ju visserligen det jag är men är trött på att alltid vara så snäll och omtänksam!!

RSS 2.0